شعار سال
چهارشنبه 26 دی 1403
  • 1401/12/03 - 10:08
  • - تعداد بازدید: 395
  • - تعداد بازدیدکننده: 391
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون وزیر کار خواستار شد:

مشارکت بنگاه های اقتصادی و خیرین برای توسعه مهارت آموزی در کشور

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به هزینه های سنگین آموزش های مهارتی برای دولت که به صورت رایگان برای کارآموزان ارائه می شود، فعال کردن همه بنگاه های اقتصادی کمک های اشخاص حقیقی و حقوقی و خیرین در توسعه مهارت آموزی در کشور را خواستار شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای از راه اندازی طرح جدید مهارتی ویژه صنایع و بنگاه های اقتصادی جاده مخصوص تهران – کرج در راستای توسعه آموزش های مهارتی در محیط کار واقعی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، در نشست وبیناری با  مدیران کل استانی و ستادی با تأکید بر تبدیل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به «سازمان برنددار مهارت افزایی»، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، یک سازمان حاکمیتی است که مأموریت اصلی آن تربیت نیروی انسانی ماهر و نیمه ماهر با تعیین چارچوب صلاحیت‌های حرفه ای مهارت‌آموزی برای آموزش، سنجش مهارت، محتوا و استانداردهای آموزشی است،  اما ارائه آموزش های مهارتی باید توسط همه شرکای اجتماعی صورت پذیرد.

وی صنایع و بنگاه های اقتصادی را از مهمترین شرکاء اجتماعی این سازمان عنوان و تصریح کرد: بنگاه های اقتصادی قادر هستند از طریق انجام مسئولیت های اجتماعی، کمک شایانی در توسعه نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب داشته باشند.

 .

وی با تأکید بر ضرورت اهتمام ویژه به درآمدزایی استان ها به عنوان اولویت و دغدغه اصلی، بیان داشت: ۹۰ درصد از درآمدهای به دست آمده به استان و ۱۰ درصد به صندوق توزیع متوازن تعلق می گیرد.  

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه باید سامانه ای نظیر «سوت زنی» وزارت متبوع جهت تقاضامحوری و فعال کردن کارگاه های آموزشی مراکز دولتی راه اندازی شود، افزود: در نظر داریم سیستم کنترل و پایش «سوت زنی» در سازمان با همکاری کارکنان فعال شود تا نحوه فعالیت کارگاه های آموزشی در مراکز رصد شود و هیچ مرکزی بدون مهارت آموز نماند.

وی تشکیل مجمع خیرین مهارتی در استان ها را بسیار مهم دانست و جلب نظر آنان در توسعه نهضت مهارت آموزی از طریق فعال سازی کارگاه ها تأکید کرد.

حسینی نیا، دانشگاه های مادر در استان ها، را به عنوان یکی دیگر از شرکاء اجتماعی سازمان، خواند و اظهار داشت: ضروری است با هم افزایی با دانشگاه های مادر در استان ها، «پیوست مهارتی» برای فعالیت های دانش بنیان تدوین شود.

وی از اعلام دستور العمل آموزشگاه های معین آزمون های مهارتی و سنجش صلاحیت حرفه ای در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: توجه ویژه به ظرفیت های آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد و شراکت با آنها در زمره مواردی است که کمک شایانی به مهارت آموزی می کند.

معاون وزیر کار با بیان اینکه سازمان از کسانی که در زمینه آموزش فنی و حرفه ای با تأکید بر آموزش های مهارتی نوین سرمایه گذاری می‌کنند، حمایت و استقبال می کند،  تصریح کرد: سیاست سازمان به سمت تقویت بخش خصوصی و سپردن کارها به دست آن‌ها است تا بتوانند کار را به بهترین شکل در بازار آزاد رقابتی، پیش ببرند و کیفیت آموزش و بهره وری را افزایش دهند و ما به عنوان سازمان حاکمیتی موضوع آموزش مهارت را دنبال می کنیم.

حسینی نیا، با اشاره به صدور 3 روزه مجوز تأسیس آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد با هدف توسعه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، خاطرنشان ساخت: باید نقش حاکمیتی و نظارتی ادارات کل در استان ها پررنگ تر شود و هیچ چشم پوشی و اغماضی در تخلفات آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد نداشته باشیم.

وی در پایان بر پیگیری ثبت مراکز و کارگاه های آموزشی در سامانه «سادا»، تشکیل مجمع خیرین مهارتی و جلب نظر آنان در توسعه نهضت مهارت آموزی از طریق فعال سازی کارگاه ها، تدوین «پیوست مهارتی» برای فعالیت های دانش بنیان بر اساس منویات مقام معظم رهبری و نیز راه اندازی تعاونی های مسکن کارکنان در راستای اجرایی نمودن تفاهم نامه با سازمان مسکن و شهرسازی تأکید کرد.

  • گروه خبری : آگهی و اطلاعیه ها,رویداد ها
  • کد خبر : 96470
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب